Ett lån kan vara till stor hjälp

Det börjar närma sig löning och påfyllning på kontot, men dagarna innan går bilen sönder eller så börjar diskmaskinen att läcka. Det är ett scenario som kan hända oss alla. Samtidigt är det så typiskt att det ska hända just när saldot på kontot är så pass lågt att man inte har råd att betala för en verkstadskostnad eller en ny diskmaskin.

För en höginkomsttagare är ovanstående oftast inte något större problem då det finns pengar att lösa kostnaden, men för en låginkomsttagare blir situationen till en kris- eller paniksituation. Man kanske använder bilen dagligen till jobbet och nu kan man inte ta sig dit. Som tur är finns det möjligheten att ansöka om Expresskredits snabblån för att lösa problemet.

Snabblån är mycket enkelt att få

Med ett snabblån från Expresskredit kan du låna från 1 000 till 30 000 kronor. Pengarna kräver ingen säkerhet och de kan användas till precis det du vill. Om det sedan visar sig att du lånat för mycket pengar så kan du välja att betala tillbaka den resterande delen med en gång. Således är det ett flexibelt lån som du kan ha bra nytta av när det kommer en oförutsedd kostnad.

Att ansöka om ett snabblån är både snabbt och enkelt. Du fyller i formuläret på webbplatsen och identifierar dig med hjälp av BankID. Kort därefter får du svar på om ditt lån beviljats. Enklare kan det inte bli. Alltid när man tar ett lån ska man dock ha i åtanke att man måste klara av att hantera lånet. När man tar ett lån så har man även en plikt att betala tillbaka det. Gör upp en budget och se om du har råd med det, eller hur du kan förändra dina vanor för att ha råd med det. För man vill inte riskera att få några onödiga betalningsanmärkningar. Idag är det många framför allt unga som söker skuldsanering hos Kronofogden och det kan du läsa om mer i de stora medierna, till exempel SVT, Aftonbladet och Mitti.